söndag 21 december 2008

Torsdag

På torsdagen hade vi bara halvdag, allstå att vi slutade kl. 11 am. Hela "early dismissal" programmet är ganska rörigt, istället för att bara gå tre-fyra hela lektioner på förmiddagen så kortar dom av alla lektioner till 17 minuters perioder så att man går en hel skoldag på tre timmar.


Hur som helst, efter att klockan hade ringt gick jag och hade en review i kemi eftersom jag har prov snart. Den pågick i 45 minuter, efter det gick jag och mötte Matt utanför Stop & Shop. Vi gick hem till mig för att äte lunch, sen gickvi ner till stationen och tåg tåget in till Manhattan.


Tåget tog ungefär 35-40 minuter och sen var vi inne på Grand Central Station. Vi kom ut på 42nd street och därifrån gick vi till Matt's mammas kontor som ligger på Park Ave. Efter det gick vi till 5th avenue och började gå mot Central Park. Vi gick in i några affärer, Disney store, Abercrombie & Fitch och Apple store sen tittade vi in i Plaza Hotel innan vi drog vidare på 7th avenue mot Times Square. Times Square är ju supercoolt, särskilt på kvällen. Där gick vi in på Hershey store, M&M store, Virgin, Toys r' us och några turistäffarer. Sen gick vi tillbaka till Park och mötte Matt's mamma och därifrån gick vi till Grand central för att äta middag. Sen tog vi tåget hem igen.

Inga kommentarer: